top of page
brudparet (12).jpg
brudparet (12).jpg

Bröllop

Jag har tre olika bröllopspaket som jag erbjuder. Dessa paket är: 

Basic - Lite av  allt - Full on Baby!

Den stora skillnaden är tiden på dessa paket. Inför alla mina bröllop ingår självklart möten med mig så vi hinner prata ihop oss, diskutera vad som är viktigt för er och det viktigaste för mig - se till att vi inte är främlingar för varandra på er stora dag!

Basic - är ett paket om 3 timmar där fokus är på porträttfotografering, vigsel samt gratulationerna precis efter vigseln.

Lite av allt - Ett paket om 5 timmar där man hinner med just vad namnet antyder, lite av allt. Vi tar lite bilder vid förberedelserna, porträttbilder, vigsel samt mingel och brudskål efter vigseln. Här får man en bredare dokumentation av sin stora dag!

 

Full on baby! - Det stora paketet för dig som vill få allt dokumenterat från er stora dag! Jag är med från morgonen och smyger inte iväg förrän farbror Bengt är inne på sin tredje solouppvisning på dansgolvet! 

Känner ni att jag kanske är fotografen för er? Boka ett första möte så pratar vi i ca 30 minuter för att det ska bli lättare för er att bestämma om jag är rätt. Det här är viktiga  foton och ni ska känna att ni valt en fotograf som ni trivs med. Vi ska ju ha roligt ihop när vi förevigar er dag! 

I mina paket ingår alltid möten med mig, digital leverans av bilderna (både högupplöst och webbanpassat) och självklart besöket jag platserna för vigsel, fest och fotografering innan.

                                                                    

Vad fokuserar jag på?

Det har snart gått 17 veckor sen vi gifte oss och bilderna Emelie tog blir viktigare och viktigare för varje dag. Hennes bilder väcker alla våra känslor till liv på nytt. Vårt tips är att satsa på en duktig fotograf som förstår och delar er vision. Vi kunde inte varit mer nöjda med Emelie, hon är en STJÄRNA på sitt jobb men också har hon hjärtat på helt rätt plats. Hon gav oss trygghet och kändes som en del av gänget hela helgen och för det är vi så tacksamma. Tack för att du ville göra detta med oss! 

Simon & Petronella - Bröllopsfotografering 

bottom of page