top of page

Årets enda bröllop

Årets enda bröllop äger rum på Ystad Saltsjöbad. Det är bekanta till mig som ska fotas vilket har känts tryggast att ha inbokat då de är medvetna om hur gravid jag är. Min man får även följa med som assistent och chaufför för att underlätta för mig så jag orkar.

Tråkigt med enbart ett bröllop detta år men hade aldrig orkat med mig själv om jag hade behövt avboka någon stora dag i sista sekund. Man vet ju aldrig hur man ska må i en graviditet och för mina kunders skull kändes det bästa att inte riskera att de skulle stå utan fotograf på sin stora dag.

I gengäld är jag dock supertaggad på detta bröllop och vill såklart maximera det med underbara foton ❤️

För övrigt är bilderna jag tog förra året på Ystad Saltsjöbad uppe på deras hemsida under fliken bröllop med länk till min hemsida. Känns stort.

1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page