top of page

Bröllop i Ystad

Under hösten ska jag lägga mer krut på mina sociala medier samt denna hemsida. Den ska göras om, blir mer tydlig och ge mer info.

Jag är så himla taggad på detta. Denna hemsida var den första jag gjorde och sedan dess har jag lärt mig massor! Det kliar i fingrarna för höstens projekt.


Under tiden tycker jag att vi tittar på några bilder från ett av mina bröllop i somras.Ett underbart bröllop på Ystaf Saltsjöbad. Vigseln var på stranden och vi tog även porträttbilderna där. Tärnorna hade blåa klänningar som var så vackra mot havet och blommorna gick i varm aprikos. Helt underbart var det. Paret som vigdes bodde inte i Skåne men då de ej var från samma stad och de flesta gäster ändå skulle behöva resa (och bo över) valde det i Skåne och på ett ställe som erbjöd all logi och service kring bröllopet. Karin och Jens var så fina, nervösa och förväntansfulla trots attde varit ihop i 10 år och hade en underbar son tillsammans. Allt var så fint och alla var så glada och trevliga.
2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page