top of page

Då var semestern slut för iår

Slut på semestern. Dags att gå tillbaka till min dagsjobb som tandhygienist. Vilket känns helt okej. Jag älskar hösten och får alltid en härlig känsla av nystart. Möjligheten att skriva listor, rensa hemma och lägga upp rutiner. Allt är saker som jag tycker väldigt mycket om.


Detta året blir det lite mer fokus på hållbarhet och klimat då jag fick ett stort klimatångestpåslag av att bli mamma.


Därför läggs mål för hösten upp som handlar om hållbarhet. Köpa kläder begagnat, mindre matsvinn och mer vegetariskt. Vi äter redan en gång i veckan men ska uppgraderas till två. Allt för att må lite bättre i själen.


Tycker ni om höst? Nystart och rutiner? Eller är jag ensam om det?

2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page