top of page

Det här med sociala medier

Det här med sociala medier är verkligen viktigt nu för tiden. Speciellt om man försöker få igång någon form av verksamhet. Så som jag gör. Man ska lägga ut på Instagram, Facebook (gärna olika typer av inlägg så det inte blir kopia från din instagram) och ha en hemsida (helst med en aktiv blogg för då gillar Google dig bättre och du hamnar högre upp i rankingen (därav denna blogg, haha)). Det blir gärna lite mycket. Och det känns som lite motvind ibland när man inte har så många som följer. Känns lite töntigt, lite som att jag låtsas och jag får en extrem "inte-ska-väl-jag-känsla".

Men jag kämpar på, postar ofta, framförallt på Instagram så har ni trillat in på detta inlägg följ mig gärna där och försöker att inte tänka på att det är töntigt.

Just nu är dock fokus på min sista semestervecka! Grill varje kväll och lite utflykter här och där. Imorgon blir det t ex Ystad för djurpark men också rekning av Ystad saltsjöbad inför ett bröllop jag ska fota där i slutet av augusti. God kväll!

0 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page