top of page

Jobbar på ny hemsida

Under min mammaledighet nu (är inte helt ledig, tar några få bokningar) så tänkte jag passa på att uppdatera min hemsida. Göra den lite snyggare. Lättare att hitta information på och smidigare. Låter väl som ett toppenprojekt för någon som har väldigt lite tid? Ibland sover lillebror toppen och ibland sover vi inte alls. Så att tid att arbeta på är minst sagt ... sporadisk. Men det blir nog bra.

Annars arbetar jag med mina sociala medier och arbetar på min portfolio. Den kan man alltid arbeta på. Planerar lite inför nästa års bröllop där vi redan har en del bokningar. Våren finns fortfarande möjlighet för 2 bröllop till och högsäsongen juni-augusti har jag möjlighet att fota 2 bröllop till också. Sen är det fullbokat.

Ser fram emot hösten, rutiner, mysiga tröjor och att höststäda trädgården. Har haft en mycket givande första säsong för någon som ej har haft trädgård innan. Men nu vill jag landa, sammanställa vad som funkade eller ej och börja planera för nästa år som ska bli ännu bättre! Hejja hösten och hejja mammaledighet!


0 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page