top of page

Nytt projekt på gång!

Jag ska göra en fotoutställning med barnfotografi. På mitt andra jobb (är även legitimerad tandhygienist) har vi alltid olika konstutställningar. Och jag insåg att självklart borde jag väl utnyttja detta och också ställa ut där? Så sagt och gjort. Frågade om det hade varit ok, vilket det var och nu behöver jag då BARA göra mig en utställning. Blir kul. Är superpepp faktiskt. Men behöver samla på mig lite barnmodeller 😅. Så det jobbar jag med just nu och planerar vilka olika typer av foton jag ska ta. Hoppas kunna knäppa de första bilderna inom snart framtid, när det är varmt ute, sen kanske två höst bilder, någon vinterbild och sedan vår/sommar. Utställningen kommer alltså antagligen vara klar först nästa höst. Men det ska bli så kul!

3 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page