top of page

Snart dags för sommarens första bröllop

Snart är det dags för sommarens första bröllop och jag är så taggad. Det blir en heldag, där jag är med från morgon tills festen är i full gång. Men brudparet ska även ha en intim grillning kvällen innan (hur härligt?) där jag även kommer att närvara i ca 2 timmar.


Detta är ett bröllop jag tror kommer bli något extra och nästa vecka har jag ett sista telefonmöte med bruden för att gå igenom de sista detaljerna. Var och rekade platsen för porträttbilderna igår och det är en bra plats där vi kan få både bilder med grönska samt strandbilder på en och samma plats. Förflyttning är alltså onödig vilket sparar tid.


Finns få saker jag tycker är så härligt som bröllop, nervositeten som bubblar under ytan, lyckan och tårarna. Finns det något härligare än starka känslor av kärlek i alla dess former? Kärlek till föräldrar, ens partner som man har denna underbara dag med och kärleken till alla vänner som deltar och förgyller firandet. Ååh, blir helt bubblig i magen av det.

1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page