top of page
eme_0622.jpg

Hej där!

 Jag har alltid arbetar med människor. Både inom service och inom vården. Detta gör att jag har lätt för att prata med alla och jag har blivit duktig på att få människor att känna sig bekväma för visst ska det kännas bekvämt och roligt att bli fotograferad? Det ska vara en rolig stund som vi kan dela tillsammans.

 Generellt går jag runt och nynnar för mig själv, har en tendens att dela med mig lite för mycket och kan lätt sitta och titta på gamla foton i timmar. För mig för foton mig tillbaka till stunden när dem togs och jag kan komma ihåg hur jag mådde, hur jag kände och vilken musik jag älskade just då.  

 Varma brända toner är min melodi vilket också kan ses i mina fotografier. 

Jag väljer ut mina fotoplatser med omsorg beroende på vilken årstid det är och klockslag vi ska fotografera. Golden hour är något jag älskar att fotografera i till exempel. Jag har även kunder som vill bli fotograferade hemma där de känner sig trygga och bekväma vilket alltid har fungerat bra.

  • Facebook
  • Instagram

Min stil som fotograf

Jag tycker om att både fotografera dokumentärt och några få uppställda bilder. Med det menar jag att jag mestadels fotograferar utan att regissera eller posera mina kunder. Speciellt när det kommer till barn och familjefotograferingar. Detta för att jag vill fånga genuina känslor och ögonblick. Till detta lägger man till några få utvalda porträttbilder som är mer uppställda och man har en väldigt fin och bred dokumentation från sin fotografering. 

Min filosofi är att det ska vara roligt att bli fotograferad, det gör känslan för bilderna större och det blir mycket lättare att fånga de där genuina skratten om vi faktiskt har roligt på riktigt

 

Jag vet inte hur du är, men jag tycker om förberedelser, att veta vad jag har gett mig in på och därför skickar jag ut en del information till mina kunder från de att de fått sin bokningsbekräftelse fram till datumet vi ska ses, Ungefär 3 olika mail brukar man få men lite tips och information. Så att det ska kännas tryggare och mer avslappnat när vi väl ska ses och ta bilderna.

Untitled-02.jpg

Emilia & Jesper, bröllop

Vi kunde inte hitta en bättre fotograf till vårt bröllop! Emelie är fantastiskt duktig och får en att känna sig avslappnad framför kameran, jobbar väldigt bra under tidspress och levererar bilder i hög klass. Hon är framförallt duktig på ögonblicksbilder där hon fångar känslorna och stämningen på bröllopet, vilket vi är otroligt tacksamma för. Vi är jättenöjda och rekommenderar alla som är på jakt efter en bröllopsfotograf att ta konakt med Emelie.

brudparet (49).jpg

Marina, bröllop & Gravid

Emelie har fotograferat vårt bröllop 2019. Jag är så nöjd med alla fina bilder - men när jag tittar tillbaka på bilderna och minns vår bröllopsdag är jag mest imponerad över hur väl hon lyckats fånga alla känslor i bilderna. Alla leenden, skratt och tårar. 

 Emelie har även fotograferat min graviditet vid två tillfällen. Hon fick mig att känna mig bekväm. Vacker. Stark. Är så glad att jag har så vackra bilder från graviditeten att se tillbaka på. 

Untitled-112.jpg

Rebecka, Dop & Barnfoto

Emelie fotograferade vår son Leons dop. Vi märkte knappt att hon var där! Bilderna blev fantastiska. Proffsig är hon! 

Kan varmt rekommendera henne som fotograf. Plus i kanten att hon är otroligt positiv, och att man blir otroligt avslappnad när hon fotograferar då hon kommer med tips och idéer.

Vi uppskattade även att vi fick bilderna snabbt, vilket man gärna vill ha då man är nyfiken.

Kontakt

Jag ser fram emot att höra av dig. Har du fler frågor? Tveka inte. Maila och fråga på. Jag ska svara och hjälpa.

20210911_181749_0000.png
bottom of page