top of page

AVSLAPPNAT 
ROLIGT

&

Jag är en tvåbarnsmamma som älskat att fotografera sedan jag fick min första digitalkamera. Jag är ölänningen som fastnade i Skåne. Jag utgår från Åkarp där jag bor med min familj. Det började med att jag dokumenterade min bästa väns graviditet - och det var så himla, himla roligt! Så sen dokumenterade jag min egna graviditet och sen ett par kompisars bröllop och jag var fast! Sedan dess fotograferar jag livet - bröllop, graviditeter, härliga barn och stora vackra känslor!

fotografemelieedahl.png
EME_3731.jpg
fotografemelieedahl (2).png
fotografskåne

VARFÖR BOKA EN FOTOGRAF?

Jag är också legitimerad tandhygienist och arbetar även som det. Så tro mig, jag är van att bemöta och ta hand om människor som hatar att vara hos mig. Jag är tandläkarrädd sedan barnsben och min nisch i min profession har blivit att få tandläkarrädda att våga komma. Och slappna av. Detta har jag tagit med mig in i mitt  fotograferande! Hur ofta får jag inte höra av kunder att de är obekväma? Att de inte  

tycker om att vara framför kameran? Eller att de inte blir bra på bild? Ungefär lika ofta som jag faktiskt får höra att det faktiskt var kul, avslappnat och att bilderna blev så fina! För att få dig, er, att bli avslappnade och ha roligt är ju faktiskt en stor del av mitt uppdrag som din fotograf. Att hjälpa er och stötta er. Det är inte bara bilderna som ska bli erat minne - utan även själva fotograferingen i sig!

LÅT OSS PRATA!
Jag finns här om du vill ha min hjälp.

eme_0622.jpg
bottom of page