top of page

GRAVID

Det kvittar hur du mår under graviditeten - det du går igenom är häftigt och den gravida kvinnan är vacker! Värt att föreviga för när du väl står där med ditt barn kommer du aldrig kunna förstå hur denna varelse en gång i tiden kunde husera i din mage? Denna lilla människa fanns en gång inuti dig. Och med förväntan läste du på i appar, mätte i frukter och grönskar och väntade. Du var trött, svullen och sliten. Men en dag står du där med ett barn som är ... Så stort? Hur gick det egentligen till?

Elin&Olof Gravid Webb,telefon (22).jpg

Utomhus

Jag fotograferar gärna utomhus, ja det går att göra året runt. Jag har lånegarderob om du önskar en härlig klänning (även t ex gravidshorts att ha under) annars har du på dig dina egna kläder. Men varför inte passa på att se ut som gudinna när din kropp gör något otroligt? Jag har även en del håraccessoarer att låna. Saker som kan kännas lite mycket gör sig nämligen väldigt bra på bild.

Inomhus

Självklart går det dock att bli fotograferad inomhus om du önskar. Du kanske är rädd att någon ska se dig när vi är ute och du är ytterst obekväm med just det. Jag har så jag kan bygga upp en studio hemma hos mig och vi kan ta härliga bilder lugnt och privat. Antingen i klänning, mer avklätt om du önskar det. Det här är din fotografering och vi gör som du vill. 

EME_2862.jpg
Josefine.jpg

Syskon och partner

Får SJÄLVKLART vara med! Då tar vi några bilder på bara dig, några med partner och syskon. Så att du får så många variationer som möjligt på dina bilder.

KONTAKT

Vill du komma i kontakt med mig? Skicka in namn och mail nedan så återkopplar jag till dig! Låt oss prata och se vad jag kan göra för dig.

Tack, jag hör av mig!

bottom of page