top of page
Untitled-20.jpg

BRÖLLOP

Finns det något härligare än bröllop? Alla är uppklädda, lyckliga och förväntansfulla. Under denna dag tas det väldigt många dokumenterande foton, med ett inslag av uppstyrda bilder - nämligen porträttbilderna. Älskar VERKLIGEN bröllop. Har olika paket man kan boka beroende på vilka bilder under dagen ni känner är viktigast för er. Från ett litet paket med enbart porträtt och vigsel till heldag!  Jag har en härlig folder man kan be mig skicka för att läsa mer i detalj hur jag jobbar med bröllop, alla priser och precis vad som gäller. Då kan ni läsa hemma i lugn och ro och sedan återkoppla till mig om ni känner att vi kan vara rätt för varann!

Untitled-51-2.jpg

Känslan

Känslan i ett foto är viktig för mig. Ibland blir min favoritbild bilden som togs på ett ögonblick - som kanske inte har bästa kompositionen eller bästa skärpan - men känslan, den har känslan!

Petronella&Simon - Webben (3).jpg

Jag har tre olika baspaket man kan boka

Dessa går dock att redigera utefter erat specifika behov, ingens bröllop ser ut som någon annans. Behöver ni en extra timme? Det löser vi. Ta kontakt så pratar vi om hur ni tänker er Er stora dag. Vad är er vision?

bröllopsfoto högupplöst lev 2 (68).jpg

Stadig kontakt

Om ni bokar mig kommer vi har kontakt flertalet gånger innan er stora dag. Jag vill gärna veta detaljer om bröllopet och om er. Hur träffades ni? Vilka färger ska ni ha? Ju mer info jag får ju lättare är det för mig att leverera bilderna ni kommer älska - för jag kommer  veta vad som är viktigt för er!

Becher Webben (228).jpg

Leverans

Jag levererar mina bilder digitalt. I två olika format. Högupplösta för framkallning ( t ex fotobok) och anpassade för webben (som ser finare ut i telefonen och i mindre format). Bilderna laddar man ner själv via en länk och jag försöker alltid ge er bilderna så snabbt det bara går, för vem är inte nyfiken på bilderna direkt?!

KONTAKT

Vill du komma i kontakt med mig? Skicka in namn och mail nedan så återkopplar jag till dig! Låt oss prata och se vad jag kan göra för dig.

Tack, jag hör av mig!

bottom of page