top of page

BARN & FAMILJ

Nylander webben (23).JPG
Nylander webben (35).JPG

Hur ofta tar man härliga bilder där alla i familjen är med? Där alla syns - ingen står bakom kameran. Inte så ofta? Jag har tusen bilder på min man och mina barn i telefonen, men måste aktivt fråga min man att ta en bild på mig och barnen, men då är ju inte han med! Det är värt att boka en fotograf för familjebilder eller bara härliga bilder på barnen. För att komma ihåg livet ni lever just nu. Jag vet att det är tungt, men du kommer ändå att sakna det sen. Precis lika viktigt som det är att dokumentera vardagen så får man faktiskt också dokumentera när ni är glada, uppklädda OCH alla är med.

HUR GÅR DET TILL?

01

Ni bokar mig som fotograf

Oftast fotograferar jag utomhus. Men möjlighet för inomhusfoto finns ibland. Vi hittar en dag och en tid som passar er och barnens dag - vi vill alltså boka när barnen är mätta och pigga.

03

Kläder

Är det sommar - barfota går alltid hem eller klassiska sandaler i t ex brunt. Försök undvika stora märken på kläder, t ex Adidas eller annat som kan bli omodernt. Tänk klassiskt och stilrent. Bekväma kläder! Kommer synas om ni har tagit på er något som kliar, sitter för tight eller liknande. 

05

Betalning

Jag skickar fakturan dagen efter att fotograferingen ägt rum, den kommer på mailen. Bilderna levereras efter att fakturan betalats via digital länk där ni laddar ner dem själva. Hos mig ingår bilderna i priset. Alla bilderna. Brukar  bli ca 20-30 st.

02

Location, location, location

Jag har mina platser där jag fotograferar, där jag kan ljuset och vet vilken tid som passar platsen och beroende på säsong. Jag gillar blommor och grönt. Men har även fina platser vid vattnet eller äng.

04

Säsong

Naturen är i mitt tycka alltid vackert! Och med lager på lager går det fotografera utomhus alltid. Vid vinter - varm dryck, pauser och underställ + stickat ovanpå kommer man långt med barn. Annars - vill du ha blommor? Maj / juni är din tid. Önskar du mer beiga/varma toner? September/ oktober är underbara månader att fotografera i!

06

Vid sjukdom?

Barn blir sjuka. Ofta. Vid ösregn eller sjukdom ändrar vi helt enkelt dag. Inte mer än så. Därför jag skickar fakturan efter att fotograferingen faktiskt ägt rum. 

Redan från första kontakt fick vi en positiv känsla av Emelie. Hon valde plats för fotografering med stor omsorg och hanterade våra barn (1 & 3år), som inte alls är intresserade av att sitt still, på ett väldigt bra och lekfullt sätt. Resultatet blev helt fantastiska bilder och vi är väldigt nöjda, vi kommer absolut vilja anlita Emelie igen!

Amalia, barn/familjefotografering

KONTAKT

Vill du komma i kontakt med mig? Skicka in namn och mail nedan så återkopplar jag till dig! Låt oss prata och se vad jag kan göra för dig.

Tack, jag hör av mig!

bottom of page