top of page

SKAPA 
MINNEN

gravidfotograferingmalmö.png
familjefotografskåne.png
familjefotograflund.png

Jag tycker om att både fotografera dokumentärt och några få uppställda bilder. Med det menar jag att jag mestadels fotograferar utan att regissera eller posera mina kunder. Speciellt när det kommer till barn och familjefotograferingar. Detta för att jag vill fånga genuina känslor och ögonblick. Till detta lägger man till några få utvalda porträttbilder som är mer uppställda och man har en väldigt fin och bred dokumentation från sin fotografering. 

Min filosofi är att det ska vara roligt att bli fotograferad, det gör känslan för bilderna större och det blir mycket lättare att fånga de där genuina skratten om vi faktiskt har roligt på riktigt

 

Jag vet inte hur du är, men jag tycker om förberedelser, att veta vad jag har gett mig in på och därför skickar jag ut en del information till mina kunder från det att man fått sin bokningsbekräftelse fram till datumet vi ska ses, Ungefär tre olika mail brukar man få med lite tips och information, såsom klädval, lånegarderob eller poseringstips. Så att det ska kännas tryggare och mer avslappnat när vi väl ska ses och ta bilderna.

familjefotografåkarp.png
Affe1ÅRWebben (23).JPG

TJÄNSTER

Detta är de tjänster jag erbjuder

BRÖLLOP

Jag har tre olika paket som brukar fungera som en bra start. Det finns alltid möjlighet att lägga till någon timme om man märker att det skulle behövas. Det kan vara svårt att veta precis hur många timmar man behöver innan tidslinjen för dagen är helt spikad.  
Via mitt kontaktformulär kan ni be om att få ett mail från mig med mer ingående info, ett visningskontrakt osv. Så att ni kan läsa i lugn och ro och återkomma med eventuella frågor. Efter det är det även fritt fram att boka ett telefonmöte för att få en känsla för mig som person och om vi skulle vara en bra match för varandra. Det är en stor dag och det kan vara väldigt skönt att få alla info skickad till sig och kunna läsa och ha informationen hemma.

Pris:
Från 9000 kr

GRAVID

En graviditet är något speciellt på så många olika sätt. Man är förväntansfull, lite rädd och kanske mår man inte speciellt bra. Jag mådde inte alls bra under min ena graviditet och just därför är jag så himla glad idag att jag tog mig tiden att ta extra fina foton av mig själv som gravid. När jag tittar på dem idag ser jag inte alls smärtan, illamåendet eller tänker på sjukskrivningen. Det enda jag ser är den fina magen och min starka kropp som gav mig mitt första barn. Och det är en ganska häftig känsla. Det finns tillgång till lånegarderob om du önskar - annars fungerar dina egna kläder precis lika bra! Du får även en PDF skickad till dig med lite poseringstips om det gör att det känns lättare innan, men självklart kommer jag hjälpa dig på plats!

Hos mig ingår alla bilder i priset.

Price:
2600 kr ex moms

BARN / FAMILJ

En barn eller familjefotografering tar så lång tid den tar. Men oftast kring en timme. Var inte orolig över att barnen måste uppföra sig - barn är barn och jag har till denna dag aldrig behövt avbryta en barnfotografering. Det går absolut att fotograferas utomhus året runt och önskar ni boka en fotografering så får ni en PDF från mig med tips kring klädval. Jag tar med lite musik och såpbubblor och ett busigt humör. Kan hända jag pratar mer med barnen än med er vuxna och så får det faktiskt vara ibland. Vi ser till att ni får så många olika bilder som möjligt. Hos mig ingår alla bilder från fotograferingen i priset.

Price:
2600 kr ex moms

EME_3592.jpg

TÄNKER DU DIG NÅGOT ANNAT?

Dela din vision till mig, eller vad du hade önskat ha hjälp med så kommer vi fram till en skräddarsydd plan för just dig.

bottom of page